Om KirkeData

Ambitiøs og erfaren virksomhed

Efter at have hørt og oplevet en masse frustrationer over de manglende muligheder kirkegårdene havde, for at bruge IT som en hjælpende hånd. Jeg valgte at hjælpe Graverne og de kirkegårdsansatte ved at udvikle KirkeData. Som tager udgangspunkt i det sted hvor de er, og er designet specifikt til at hjælpe dem bedst muligt.

Tidsregistrering fylder på alle arbejdspladser, for nogen er det blot at registrere timer for andre skal timerne registreres i områder. I forhold til kirker er markedet meget tyndt og kunderne er få, men på trods af det valgte KirkeData i 2018 at udvikle et system som lever op til nutids standarder indenfor timeregistrering.

KirkeData er drevet af Daniel Mikkelsen, en ung og ambitiøs iværksætter. Som er drevet af at skabe værdi for sine kunder og brugere, og hjælpe dem til en nemmere hverdag.Skal jeres kirke være vores næste succeshistorie, hvor vi får jeres overblik tilbage med moderne teknologi. Som både kan spare jer penge og tid, på den administrativedel af jeres dagligdag